21 July 2008

1 An PICANT

Sambata 19 iulie s-a implinit un an de la primul training organizat cu PICANT.

E super. Chiar sunt mandru de ce am reusit sa realizam in acest an. Cu ABE lucrurile merg mult mult mai bine decat m-am asteptat. (sunt sceptic din fire).

Oricum din punct de vedere profesional a fost cel mai bun an de pana acum. Sa vedem ce urmeaza.

LA MAI MARE !

Multumesc clientilor si colaboratorilor pentru ca fara ei PICANT nu ar fi fost nimic.

13 July 2008

Coada de cal ...

Nu. Nu e vorba de conceptul de "Long Tail" care acum e la mare moda.

E vorba de parul prins la spate in coada de cal.

Nu pot pricepe... De ce fac tipele chestia asta ? daca vor sa aiba parul scurt sa il taie. Daca tot se chinuie sa aiba parul lung, sa il ingrijasca, sa il pieptene sa consume tone de sampon etc... macar sa se bucure de el si sa il lase liber... doar de aia il au lung.

In plus nu e nici estetic. Mie unu nu imi place.

Greu sa intelegi... mai ales cand esti blond

7 July 2008

Imi scot Ciocul la Licitatie

Deja prea multa lume imi spune sa imi tai ciocul... il al de 7 luni. Are cam 6 cm...

M-am gandit ca daca tot ma bate lumea la cap sa il tai sa il scot la licitatie.

Deci la aniversarea de 1 an a PICANT voi lasa pe cineva sa imi taie Ciocul (doar barba, fara piele oase si alte parti esentiale) si sa il pastreze.

Totul va fi filmat (sper de ABE) si dat publicitatii.

M-am gandit in ce sa fac licitatia. Nu nu va fi in navete de bere.

Licitatia pleaca de la 70 de lei (Cate zece lei pt fiecare luna de buna crestere a ciocului), dar accept si variante nemonetare gen plata in natura - produse sau servicii (contabilizabile sau nu).

Apropos... pe 19 iulie implinim 1 AN de PICANT, asa ca in saptamana urmatoare avem intalnire PICANTA exceptionala.

6 July 2008

Brand Essence de Balkani

Noi cei de aici din Balkani avem un brand essence pe care chiar nu reusim sa il exploatam la maxim ... sa fie balcanismul de vina ? :) ...

Balcanii au fost numiti o buna perioada de vreme "Butoiul cu pulbere al Europei".

De fapt aici in Balcani s-a nascut in urma cu mai bine de o mie de ani un fenomen care acum e la mare moda ... GLOBALIZAREA.

In Balcani suntem cei mai globalizati din lume (poate dupa SUA)... noi aici de mai bine de 1000 de ani traim zeci de natii, etnii si religii intr-un spatiu deosebit de restrans. NOI BALCANICII SUNTEM ESENTA GLOBALIZARII.

De exemplu in judetul Tulcea de unde sunt eu originar sunt cel putin 14 etnii.... si culmea traiesc in pace si armonie.

Un al exemplu sunt chiar eu ... (ca tot e blogul meu) ... Am 2 nume de familie si unul de botez. Nicolae NAUMOF - IONESCU... deci un nume de botez de origine greaca, un nume de familie de origine rusa si un nume de familie de origine romaneasca ...

Asta da Globalizare :)

200

Postul cu numarul 200 de pe blogul meu ... ca si PICANT, blogul acesta a crescut in prima jumatate a lui 2008 mai mult decat din 2006 pana in 2008 :)

4 July 2008

Tigani, Romani, Sarbi, Globalizare si Traditie ... Concert DAMIAN DRAGHICI & Brothers

Aseara am fost la concertul Damian Draghici and Brothers. A fost minunat.

Artistii au reusit sa faca o combinatie extrem de placuta intre muzica romaneasca veche, muzica lautareasca si tziganeasca, pe alocuri presarata cu acorduri de chitara electrica si clape, cu un praf de hip hop.

Un ritm extraordinar pe care artistii care cu siguranta nu se afla la prima tinerete l-au tinut si au facut peste 4 mii de oameni sa danseze.

Dansatoarele in fuste inflorate si largi au animat atmosfera cu dansuri tiganesti si nu au stat nici o clipa in timpul concertului.

In deschidere a cantat o trupa de muzica tiganeasca din Serbia. Au cantat frumos, desi nu atat de frumos ca fratii lui Damian. Ce m-a impresionat la sarbi a fost ca au cantat melodia Radu Mamii in Romana... e un efort demn de apreciat.

3 July 2008

Live de la iSell editia a 2-a

Suntem la Hotel Caro la a doua editie a trainingului de comert electronic iSell.

Liviu TALOI este si mai bun decat acum o saptamana doar e mai relaxat a doua oara. Audienta este foarte ok, oameni interesati chiar daca cei care nu au inca un magazin on-line sunt mai multi decat acum o saptamana.

Pe 24-25 iulie organizam editia a 3-a.