17 October 2006

Incepe EXPO ReEVOLUTION

Din 1 ianuarie 2007 vom fi parte integranta a Uniunii Europene. Din 1 ianuarie 2007 orice greseala va costa foarte scump.

Principala implicatie pentru firmele din Romania a integrarii in Uniunea Europeana este nevoia de crestere a eficientei atat in aspectele de productie, cat si in cele de comunicare si gestiune a afacerii. Participarea la targuri si expozitii este unul din domeniile in care nevoia de eficienta va creste. Este vorba de participarile la manifestarile expozitionale interne (locale sau nationale) si la cele externe (regionale si continentale).

Orice disfunctionalitate in participarea la targuri si expozitii se va reflecta in indicatorii de eficienta ai participarii si ai campaniilor de comunicare.

Aceste lucruri erau valabile si pana acum, dar noutatea este ca incepand cu 2007 concurenta se va intensifica si implicit nevoia de rezultate cat mai bune va creste. Absenta unor rezultate bune se va simti mult mai puternic si mult mai repede decat pana acum.
Cresterea eficientei in participari la targuri si expozitii este rezultatul eforturilor conjugate ale companiilor expozante si al organizatorilor de targuri si expozitii.

No comments: