29 March 2007

Gogonele la Targuri si Expozitii

Prezentul text reprezinta un pamflet si trebuie luat ca atare. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare. A fost odata o tara indepartata - GogoMania - in care mancarea nationala era GOGONEAUA.

Se serveau gogonele peste tot: la palat, in ziare, in familii si chiar si la targuri si expozitii.

Primavara inainte de sarbatoarea cea mare s-au servit cu ocazia targurilor si expozitiilor unele dintre cele mai mari si frumoase gogonele din istorie.

Prima gogonea mare si frumoasa a fost servita dupa incheierea targului de castele, palate, case, cocini si cotetze din GogoMania cand organizatorii targului au anuntat vanzari in timpul evenimentului de peste 10 milioane de euro.

Va dati seama ce tara bogata e GogoMania daca in doar 4 zile ale unui targ micut de 400mp se vand palate de 10 milioane de euro.... la asa tara bogata, sigur isi permit sa aiba gogonele mari si frumoase la final de eveniment.

O alta gogonea mare si frumoasa a fost servita cu ocazia iarmarocului de bunuri de consum larg din GogoMania. Intr-o scrisoare de stiri electronice organizatorul iarmarocului anunta ca este vorba de un veritabil spectacol expozitional.

La iarmaroc surpriza. De fapt spectacolul era mai mult absent pentru ca targovetii stateau cam plictisiti la tarabele lor. Nici musterii nu erau prea mult. Oare pentru ca la un loc erau fier forjat, lumanari, centrale termice, haine, seminte, detergenti etc...?

In acceasi scrisoare de stiri se anunta cu surle si trambite ca iarmarocul de bunuri de consum larg este indragit de public si apreciat ca un spectacol adevarat.

Ca spectacolul era veritabil de trist m-am convins, dar daca e indragit de public, oare de ce iarmarocul era mai mult gol la deschidere? Veneau mai multi oameni la spartul targului? Partea buna este ca fiind mai putini musterii raman mai multe gogonele mari si frumoase.

O alta gogonea este servita tot cu ocazia iarmarocului de bunuri pe care le gasesti si la magazin si cu ocazia targului de ganduri bune si vise frumoase (vacante).

O firma care promoveaza trubaduri pe la diverse curti anunta pe un flux de instiintari catre ziare si dobasi ca trubadurii lor vor canta cat pot de frumos pentru musterii de la ambele iarmaroace si ca vor fi trubaduri numai unul si unul. La cele doua iarmaroace am gasit o scena pe care cantau artisti.

Numai ca nu ii ascultau decat vreo 20 de insi - agenti de paza, cersetori si niscaiva copii veniti cu parintii la targ. La asa succes cred ca gogonelele mari si furmoase au indestulat toata audienta.

Asa se incheie vizita mea la targurile din GogoMania. Sunt convins ca in aceasta minunata tara sunt gogonele cate in luna si in stele.

TREZIREA !!!! Lasati gogonelele ca vine vremea legumelor PROASPETE !!!

1 comment:

jurnalu' lu' Abe de calatorie said...

Foarte interesanta povestea ta! Subscriu la LEGUMELE PROASPETE de primavara!!! Ne-am saturat de ACRITURI!