2 September 2008

Relatii el - ea din haznaua gandirii

"Sunt de acord sa te impart cu serviciul tau (la care stai mult prea mult si oricum iti ocupa aproape toti neuronii), dar nu vreau sa ma aleg cu ramasitzele."

"Barbatii sunt niste porci" ... "pentru ca asa ne-ati facut. Am ajuns asemeni orcilor care de fapt la origini erau elfi, dar care au fost degenerati"... "Oare nu cumva toanele (sa nu spun apucaturi irationale, ilogice si de cele mai multe ori i mbecile) femeilor ne-au facut sa fim asa? Sa nu uitam ca toti am primit o minima educatie si am citit ceva povesti de amor in adolescenta..." (Pasaj Inspirat dintr-o spunere a lui ABE).

"Trebuie sa ma intelegi...." ... "Da. Asa mi-as lua si doctoratul in psihologie".

"Diviziunea muncii: unul o "Vrajeste", altul o "satisface"" - "Traducere partiala la "te apreciez ca pe un prieten".

"Trebuie sa ma concentrez pe cariera"..."Asa ai sa ajungi quasi-frigida peste cativa ani si ve ajunge sa iti dai intalniri pe Hi5 si vei pica la aburelile oricarui distrus sau cocalar care iti da un minim de atentie, pentru ca atunci cand era cazul ai ales CARIERA.... Cu siguranta toate firmele isi vor face cate un parculetz in care vor ridica statui fetelor tinere care s-au sacrificat pentru cariera..."

"Nu vreau un copil acum (25 de ani, plus minus doi) pentru ca trebuie sa imi construiesc o cariera"... "Vezi punctul de mai sus la care se adauga privitul cu jind la bebeii celorlalti. In cazul in care undeva spre 40 faci totusi un copil pentru ai ajuns middle manager de multinationala balcanica, gandeste-te ca atunci cand el sau ea va incepe liceul, tu vei fi probabil la pensie si foarte probabil nu vei apuca sa iti vezi nepotii. Plus ca daca faci un copil dupa 35 de ani ii oferi 10% sanse sa aiba o boala incurabila direct din nastere".

"Am nevoie de libertate... culmea e ca are nevoie de libertate doar atunci cand lucrurile merg bine. Cand se impute treaba, libertatea nu mai e buna pentru ca are nevoie de sprijin".

"Am nevoie de libertate ... (partea a II-a)... Traducere libera la vreau sa ma mai "vrajesc & more" si cu altii si tu sa fii de acord."

"Nu mai e la fel ca la inceput"... "Normal. Nu mai e la inceput"... si cand spune "Ma gandesc" se supara ca ma iau cu mainile de cap.

Si dupa toate astea (si nu numai) ma intreb ....
Care e locul meu in lantul trofic????

Cu dedicatie pentru toate **zd*l* uscate cu care am avut de-a face

3 comments:

Anonymous said...

Esti tare revoltat!:)

Ioana (Abe) said...

Citeaza-ma te rog la faza cu barbatii sunt niste porci!:))) Macar sub forma de sursa de inspiratie! :)

Anonymous said...

pentru impartialitate... cred ca ar fi nimerit un alt articol... "relatii ea-el" :)