2 July 2007

Alice Cooper si Marlyn Manson au cantat impreuna la Bestival

Am trait ceea ce in urma cu zece ani nici nu indrazneam sa visez - concert cu Alice Cooper. De cand am dat peste o caseta piratata cu albumul trash (adica pe la 11 ani) am devenit un mare admirator al acestui artist super controversat.

Concertul sau de ieri a fost magistral, o combinatie intre heavy metal, grotesc, teatru si mult mult mult spectacol.

Omul acesta, Vincent Fourmier AKA Alice Cooper, la peste 60 de ani a facut un show de doua ore la care au asistat cam 30.000 de oameni. Dupa 40 de ani de cantat, sa faci un concert bazat in mare masura pe piese din anii 70 si sa te aclame 30.000 de oameni de toate varstele inseamna ca ESTI UN BRAND.

In debutul concertului lui Alice Cooper la melodia I'm eighteen a intrat pe scena Marlyn Manson care a cantat in duet cu Alice.

In concertul lui Marlyn Manson a venit Alice Cooper la melodia Sweet Dreams.

Show total la Alice Cooper, dezamagire la Marlyn Manson. Cel din urma a facut urmatoarele elemente de show artistic: A racnit cu amplificatorul la maxim, s-a tavalit pe scena, si-a lasat pantalonii in vine de 2 sau ori ... Sincer Alice Cooper la anii sai da lectii de show oricui.

1 comment:

Un nimeni celebru said...

N`am gasit unde anume sa iti las un comentariu... asa ca daca vrei il stergi.
Multumesc de incurajare :P Suntem la inceput.. dar speram sa crestem mari si frumosi (la newsfive.net ma refer) :D Ciau!