10 August 2009

Branding Personal la Scoala de Vara PRIME

Dupa ce am sustinut traininguri pentru Asociatiile DaAfaceri si AdVice din ASE (2007 respectiv 2008), dupa ce am participat ca lector la Student Fest in Timisoara (in 2008) si la Zilele Marketingului Cluj Napoca (in 2009) a venit momentul sa onorez si invitatia Asociatiei PRIME.
.
Am fost invitat la Scoala de Vara PRIME de la Baile Tusnad sa sustin un training de o zi pe tema "Branding Personal".
.
Recunosc faptul ca este prima prezentare pe tema "Branding Personal" pe care o sustin, dar cum imi plac provocarile intelectuale si profesionale am decis sa accept invitatia si sa pregatesc una dintre cele mai tari prezentari pe care am sustinut-o.
.
Dragi participanti la Scoala de Vara PRIME pregatiti-va pentru o zi in care veti invata mai mult decat la un curs de un semestru, o zi in care veti petrece cam 5 ore afland lucruri noi si revizuind ceea ce stiti deja.
.
Mai ales pregatiti-va pentru o zi in care perspectiva pe care o aveti fiecare despre sine se va schimba.
.
Celor care cred ca Branding personal inseamna sa fii cunoscut si sa ai blog si conturi de twitter si facebook le pregatesc o surpriza... toate acestea vor fi abordate in maximum 30 de minute. In restul de 4 ore si jumatate vom vorbi despre marketing, psihologie, autodezvoltare, resurse umane, istorie, literatura, sex, pornografie, tehnologie, economie si multe altele.
.
Ne vedem pe 28 august la Baile Tusnad...