28 January 2008

Fozzie Vine la PICANT - stire in Premiera


Bogdan Manea aka Fozzie vine la PICANT sa tina trainingul Love. Creatives. pe 13 - 14 martie.


Ma bucur foarte mult ca Fozzie a acceptat aceasta colaborare. Trainingul pe care el il va sustine la PICANT este o idee mai veche de care tot discutam de aproape un an.

Pe Bogdan Manea l-am intalnit pentru prima data cand eram in anul II de facultate, la o conferinta din ASE. Cand l-am vazut, m-am intrebat ce cauta „asa un om” la o conferinta. Cand a inceput sa vorbeasca am inteles.

Cu Bogdan am mai colaborat pentru Conferinta Marketing Forum editia a II-a din mai 2006. A fost pentru prima data cand am vazut un om capabil sa vorbeasca o ora si ceva, tinand o audienta de peste 100 persoane cuminti pe scaune si in perfecta liniste si concentrare, desi programul se decalase cu 30 de minute. Cred ca aplauzele pe care le-a primit atunci au fost cele mai sincere aplauze pe care le-am vazut la un eveniment de afaceri.


--------------------

Cu o vechime de peste 15 ani in publicitate, Bogdan Manea este unul dintre cei mai apreciati oameni de creatie din Romania. Din 1993 si pana in 2005 Bogdan a lucrat in agentii precum McCann Erickson, Ogilvy & Mather si SAATCHI & SAATCHI ocupand posturi de ACCOUNT MANAGER, CLIENT SERVICE, CREATIVE CO-ORDINATOR si EXECUTIVE CREATIVE DIRECTOR. Din 2005 Bogdan Manea are propria agentie - BRIGHTNESS ADVERTISING.
Cu agentia sa (
Brightness), Bogdan a lucrat pentru clienti ca Audi, ProTV, HBO, Casa Auto Bucuresti, Adevarul, Media Pro Music, Bigoti, Polaris (atv-uri), Paralela 45 etc.


Taxa de participare la Love. Creatives. Open Training este 1500 RON+TVA/persoana la care se pot aplica reduceri dupa cum urmeaza: 25% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana la data de 06 Februarie 2008.10% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate intre 07 si 21 Februarie 2008.5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie. Reducerea este CUMULABILA cu cea pentru inscrieri rapide.


1 comment:

Simona said...

Super tare! u cick ass big time! :)) :P (cu trainingul asta!)