26 January 2008

Localuri de depravare publica

In urma cu aproximativ 4 ani am decis sa nu mai merg in "Cluburi". Pur si simplu nu imi mai facea placere. Dupa 4 ani am revenit, mai mult ne-voit decat voit".

"Cluburile" sunt un fel de localuri de depravare publica. Oamenii care merg in club au cateva activitati principale:
a. Beau alcool, de multe ori peste masura sau mai mult decat este normal pentru fiecare. Adica se fac manga.
b. Fumeaza... fumatorii fumeaza mai mult decat in mob obisnuit, nefumatorii mai incearca o tigara.
c. Se zbantzuie (ei zic ca danseaza). Executa miscari dintre cele mai putin naturale corpului uman si de multe ori cu caracter quasi obscen sau erotic.
d. Agatza sau se lasa agatzate.

Care ar fi oportunitatile oferite de un club:
a. Mult fum de tigara (chiar si cel mai inrait fumator spune ca e mult)
b. Inghesuiala cat cuprinde.
c. Muzica tare, dincolo de limitele decente de decibeli.
d. Preturi mari la orice (acum sunt unele cluburi relativ decente la preturi, dar altele....)

Atunci... de ce merg oamenii in cluburi. De relaxare nu poate fi vorba. Cred ca merg pentru a se deprava in public fara a se simti sau fara a fi perceputi ca "ciudati". Cluburile sunt un fel de "bucla a societatii" in care sunt acceptate o multime de lucruri care in mod normal ar fi considerate antisociale.

Consumul masiv de alcool... betziv ordinar in viata de zi cu zi, smecher si bazat intr-un club.
Agatat si flirtat in masa... curvarie sau fustangism in viata de zi cu zi, macho sau pe felie in club.
Zbantuiala necontrolata si ilogica cu tenta erotica... exhibitionism si posibile boli ale sistemului nervos in viata de zi cu zi ... mare talent in club.

----

Vineri noapte am ajuns (mai mult fara sa vreau) intr-un club din centrul Bucurestiului. Am avut senzatia ca este un fel de piata libera de carne vie. Am identificat 3 categorii mari de oameni in acel club:
1. "Bazatzii" - Barbati de la 35 - 40 de ani pana pe la 60 de ani, cu dotarile necesare: burta, chelie sau par carunt, camasa, eventual sacou. Fumau trabuc sau alte smecherii, stateau la bar, beau tarie sau cocktailuri obscen de scumpe.
2. "Pitzipoancele" - femei (fete, mai degraba) pe la 18 - 30 de ani, imbracate sumar (desi e ianuarie) cu dotari tip: toc cui, decolteu pana la buric, bluza cu shalele goale, sclipici si machaij de zici ca e tencuiala de casa etc. Ele dansau (se zbantuiau) undeva la o distanta nici prea mare nici prea mica de "Bazati".
3. "Sa vezi ce gagica mi-am tras" - Cupluri in jur de 25 - 30 de ani veniti 2 cate 2 de mana. Masculii pareau inruditi cu "bazatzii", iar femelele pareau "o forma evoluata a pitzipoancelor".

Desigur exista si categoria "altii" in care intra si aia ajunsi din greseala acolo, categorie in care ma incadram cu mare mandrie.

Imi este imposibil sa inteleg cum poti iesi cu partenerul sau partenera intr-un astfel de loc, unde ai toate sansele sa iti lasi intr-o seara salariul pe o saptamana, un zgomot infernal, intuneric, fum si o companie "foarte selecta".

2 comments:

Simona said...

pai...de ce merg oamenii in cluburi, adica de ce merg eu in cluburi ca sa:
1.dansez cu ochii inchisi in lumea mea
2.sa ma uit urat la tipii care ar incerca sa ma agatze
3.sa rad de tipele "mother fu&*%$g sexy"
4.sa ma distrez
5.sa fac miscare, implica sa consum calorii
6.sa dansez
7.sa dansez in lumea mea
8.sa fac ceea ce se numeste "misto"
9.sa ma distrez
10.sa rad
11.am zis sa dansez in lumea mea si sa fac misto?

Ioana (Abe) said...

imi pare rau sa iti desfiintez teoria...dar UNII oameni char merg in club sa se relaxeze! Stii...dansul pe muzica buna chiar este relaxant si un mod foarte bun de a-ti consuma energia acumulata in ore de stat la calculator! NU mai generaliza!!! Doar pentru ca tu ai ajuns intr-un club naspa nu inseamna ca toate sun la fel! Stiu eu cluburi cu oameni foarte ca lumea si cu muzica buna. Prilej cu care te mai vezi cu unul, doi, mai multi prieteni...mai cunosti oameni noi, mai spui o gluma, mai pui la cale o excursie etc. Nu toti oamenii care se duc in club sunt betzivi! Unii poate beau o bere cu prietenii. Unii poate beau doar apa sau suc! Este foarte de acord ca marea majoritate consuma alcool. Si care e problema, daca oamenii se simt bine!? Au peste 18 ani! Si sa stii ca dansul nu implica neaparat nici depravare, nici pornografie...daca e facut cat de cat ca lumea! Mie imi place sa dansez! Si daca gasesc un tip caruia ii place sa danseze..si dansam impreuna...nu inseamna si ca vreau sa ajung in pat cu el!
Mai relaxeaza-te si tu...si schimba clubul!