3 February 2008

Pe 31 ianuarie a avut loc prima Discutie PICANTa

Picant si-a propus sa initieze un sir de evenimente de socializare cu participantii la traininguri, denumite Discutii Picante. Aceste intalniri se desfasoara intr-un cadru informal, cu o tema de discutii data, cu ceai, cafea, bere sau suc.

Pe 31 ianuarie a avut loc “episodul pilot” al serialului de Discutii. Tema propusa a fost “Comunicarea cu buget redus”. Au dat curs foarte promt propunerii, fosti cursanti ai diverselor traininguri organizate de Picant din cadrul Codecs, Tornado, KaviLine, MultiAct Media si altii. Varietatea domeniilor din care au provenit participantii a facut discutia alerta si interactiva. S-a discutat aprins despre avantajele si dezavantajele blogurilor, parerile fiind impartite…ceea ce a facut discutia si mai savuroasa.

S-a cazut de accord in unanimitate ca mediul on-line se preteaza cel mai bine comunicarii cu un buget scazut si este cel mai efficient. De asemenea, PR-ul este cea mai putin costisitoare tehnica de comunicare, din punct de vedere al eficientei si credibilitatii. Alte metode identificate dupa criteriul cost/eficienta au fost media locala (daca specificul activitatii o permite) si Networkingul (sau…suna un prieten!)

In ansamblu lumea s-a simtit bine si au fost incantati de ideea unei “iesiri la o bere”. De multe ori socializarea informala este preferata: discutiile se poarta pe un alt ton, oamenii sunt mai relaxati. S-au cunoscut, au facut schimb de experienta, au ras si s-au simtit bine! Asta e esentialul!
A doua discutie Picanta va avea loc pe 12 februarie.

No comments: