17 April 2009

Halucinatii

Ieri a fost o zi halucinanta. Nu s-a intamplat nimic spectaculos... doar ca m-au invadat foarte multe ganduri.
.
Ieri am vazut un om facand infarct pe scara rulanta de la metroul Unirea si din goana tramvaiului un al om cazut pe trotuar... Poate ca statistic vorbind se incadreaza in parametri normali, dar e genul de chestie care te pune pe ganduri.
.
Am fost la cumparaturi in Carefour orhidea. Am ajuns la ora 10 noaptea si pana pe la 12 am tot impins caruciorul care fata de alte perioade era mult mult mai gol. Desi parcarea era mai mult de jumatate goala erau cozi uriase la case...
.
In Carefour era un peisaj dezolant. Marfa aruncata pe jos, manipulatori de marfa care se straduiau sa tina rafturile pline, la raionul de carne in mai mult de jumatate din caserole era zeama de carne cu sange... carnati aruncati, folii sparte... sinistru.
.
La plecarea din Carefour in drum spre parcare o doamna isi cauta ceva prin portofel si i-au cazut 2 sau 3 monezi. Nu s-a oprit sa si le recupereze... E criza si totusi sunt unii care arunca cu banii la propriu.
.
Apropos... in ultimele luni am gasit mult mai putini bani pe strada decat anul trecut... O fi un semn ?
.
Inainte de a merge la cumparaturi m-am intalnit cu o fosta colega de facultate care m-a intrebat ce mai fac... i-am raspuns ca incerc sa ma gasesc sa imi dau seama ce si cum... raspunsul ei a fost: "Inca?".
.
Ziua s-a inceiat cu o sesiune de halbere sau cum imi place mie sa spun ca am baut o bere (la six pack) in care am discutat cu prietena mea despre religie. Toata discuta a pornit de la intrebarea de ce am decis sa fiu "Liber cugetator" (vorba lui Ion Iliescu).
.
De dimineata la stiri aud ca FMI prevede o recesiune puternica, indelungata si ca cea mai afectata regiune este Europa de Est... Oare sa le las lungi ?
.
Si peste toate astea am inbox-ul plin de mailuri cu "Paste Fericit". Dragii mei animalele pasc fericite sau nu. Multe dintre ele nici nu stiu de la cine sunt... de ce imi trimit urari de sorginta ierbivora?
.
Bucurati-va ca e soare afara...