28 June 2008

Marketing pentru Carciumi (Horeca) - Idee

Da... ma repet in titlu, dar mai am o idee.

Butonul de chemat ospatarul. Fiecare masa are un numar intr-o locatie de tipul restaurant sau cafenea sau bar. Astfel s-ar putea crea un panou electric cu beculetze, iar atunci cand cineva de la o masa apasa butonul sa se aprinda pe panou un bec cu numarul mesei. Ceva in genul cum e la avioane cand chemi insotitorul de bord.

Astfel s-ar optimiza serviciul respectivului local, iar investitia ar fi minima ...

3 comments:

Barbu M said...

Idee deja aplicată. Exemplu de la noi: în IDM (sala de jocuri) măsuţele au la veioză două becuri: cel normal şi încă unul mititel, cu lumină colorată; dacă vrei ceva aprinzi beculeţul (:D) şi vine chelnerul. Partea proastă: cine nu ştie rămâne pe uscat.
La fel e şi în dreptul meselor/pistelor de joc: o aplică mai mare cu aceeaşi funcţie.

Anonymous said...

Yep...la fel in Brasov la resataurantul Bella Muzica

Nicolae Naumof said...

Nu am pretentia ca am inventat eu asta. Ar putea fi un "truc" care sa mearga aplicat pe scala ceva mai mare.