2 July 2009

PICANT: Multumesc Abe


Ea e Ioana Maria ANESCU (APOSTOLESCU) pe scrut ABE. Am cunoscut-o in 2001 cand eram colegi la Facultatea de Marketing. Am fost si suntem prieteni.
.
In 2006 am incercat o colaborare profesionala care nu s-a incheiat asa cum ne-am dorit, dar am revenit in 2007 cand am demarat proiectul PICANT.
.
Am inceput sa lucram, timid, in primavara lui 2007, iar in iulie 2007 a avut loc primul training pe care l-am sustinut impreuna sub brandul PICANT.
.
Cei aproape 2 ani petrecuti impreuna la PICANT au fost superbi. Ca in orice proiect au fost si lucruri mai putin placute, dar per total PICANT si echipa pe care am facut-o alaturi de Ioana a reprezentat mult mai mult decat munca si afacere.
.
A fost minunat. Am ras si am muncit ca niste nebuni. Asta pana la urma a fost frumusetea brandului PICANT pe care noi doi l-am construit si pe care sute de clienti l-au imbratisat.
.
PICANT a insemnat profesionalism facut cu placere. Asa a fost pentru noi, asta am incercat sa transmitem clientilor nostri, acesta a fost crezul nostru.
.
Am demonstrat ca putem face treaba foarte buna fiind noi insine, razand si glumind. Sa nu credeti ca doar noi am ras. Sute de oameni care au trecut pe la noi au gustat din "Ardei" si s-au bucurat de experiente placute si prolifice alaturi de noi.
.
In cei aproape 2 ani de PICANT ne-am straduit sa rupem barierele formalismului, ale protocolului excesiv. Am dorit sa oferim clientilor nostri instruire si informare in marketing si management pe cat de bune am putut. Acolo unde nu am putut noi doi, am adus specialisti care s-au pliat pe brandul PICANT.
.
Am incercat sa inovam, sa aducem lucruri noi si acolo unde nu am putut am incercat sa facem lucrurile altfel, mult mai placute pentru beneficiar.
.
Amintesc aici cateva dintre noutatile pe care PICANT le-a adus pe piata: Training de marketing prin participari la targuri si expozitii, Training de SEO si Usability, Training de comert electronic, Training de organizare de evenimente de afaceri (conferinte si seminarii), Training de marketing intern.
.
Am facut si greseli in acesti 2 ani de PICANT, dar atat Ioana cat si cu Mine putem merge oriunde cu capul sus si sa vorbim despre PICANT. Nu ne-am imbogatit, nu am dat cine stie ce lovitura financiara, dar la 27 de ani avem ce povesti si avem de ce sa fim mandri.
.
Poza de mai sus este facuta la sfarsitul nuntii Ioanei si a lui Alex. Este o poza care ilustreaza modul nostru de a fi - inteligenti, neconventionali si veseli.
.
Eu am fost creierul, iar Ioana a fost inima PICANT.
.
Acum, in special datorita conditiilor economice extrem de nefavorabile, a venit momentul sa ne alegem fiecare un drum.
.
Abe, Iti multumesc din suflet pentru doi ani magnifici si sper sa ramai alaturi de PICANT, macar la aniversari. Mult succes!