28 January 2009

Cea mai sigura investitie, chiar si pe timp de criza

Cand am deschis firma Sfera Expo SRL (actuala PICANT EVENTS SRL), am cunoscut un domn pe numele de Paul Cristian Stefanescu, care avea revista Brand4Brands (sper ca o mai are si acum).
.
Paul mi-a spus o chestie care mi s-a parut atunci (aveam 21 de ani) revolutionara. "Singurele resurse pe care le ai sunt inteligenta ta si timpul tau. Timpul trece, inteligenta sper ca nu."
.
Ca timpul trece o stim cu totii, desi cei mai multi nu actionam ca atare. Dar timpul este limitat - avem 24 de ore intr-o zi si 7 zile intr-o saptamana. Deci timpul este o constanta. Ramane inteligenta. Puterea intelectuala a unui om este cea mai pretioasa resursa de care dispune.
.
Chiar daca nu sunteti antreprenori, este valabil si pentru voi - inteligenta este principala resursa pe care o aveti. INVESTITI in ea.
.
PICANT este un proiect menit sa ajute oamenii sa fie mai bine informati, mai performanti. Pe scurt este o investitie in INTELIGENTA Fiecarui om care ne trece pragul.
.
Sunt si alte firme de training, exista carti, exista universitati... orice forma de instruire este o investitie in inteligenta fiecaruia, in capacitatea sa intelectuala.
.
Daca va intrebati in ce sa investiti, acesta este raspunsul in CREIER... si mai e ceva ... extrem de important. Creierul nu se devalorizeaza, creierul nu se deterioreaza asa usor. Pe creier nu il erodeaza inflatia si valoarea lui nu are nici cea mai mica legatura cu cotatia petrolului la bursele de marfuri.
.
Este inteligenta fiecaruia si nimeni nu i-o poate fura.
.
In cartea Funky Business este prezentata ideea conform careia la aproape 100 de ani de la aparitia teoriilor lui Karl Marks, acestea s-au adeverit. Oamenii muncii sunt proprietarii mijloacelor de productie... adica fiecare este proprietar pe creierul sau - cel mai important factor de productie.
.
Investiti in capacitatea intelectuala! PICANT e o optiune...